Hitta de största vinsterna online

Om man gillar att spela med chans på de riktigt stora vinsterna så är det jackpotspel som man är ute efter. Spel som ger dig chansen att vinna summor så stora att de förändrar livet för evigt.

Progressiva jackpotar

Vad är då en jackpot? Idag när man säger jackpot så menar man oftast bara den högsta vinsten i ett spel. Det är även denna definitionen som används i Svenska Akademiens ordbok. De riktigt stora vinsterna finns dock inte att hitta i vanliga automaterna. Istället så skall man titta närmare på de spelen som har en progressiv jackpot.En progressiv jackpot växer hela tiden folk spelar på den. Varje snurr innebär att det läggs med pengar i potten. Om något inte vinner den på en lång tid innebär det att den kan växa till otroligt stora summor. Många av dessa spelen har dessutom flera olika jackpots som utlöses olika ofta. Även om de minsta varianterna aldrig blir större än några tio eller hundratals tusen kronor så är de största varianterna oftast värda tiotal eller hundratals miljoner kronor.

Spelen

De flesta respektabla internetcasinon har idag ett bra utbud med jackpotspel. Nedan har vi tagit med ett litet urval av de möjligheter att kamma hem en jackpot som Mr Green erbjuder.

Mega Fortune

Det jackpotspel som har äran att stå med i Guinness rekordbok för historiens största jackpotvinst från ett online slot är Mega Fortune. Spelet är skapat av svenska NetEnt som även har gjort kända spel så som Starburst och Gonzo’s Quest.Spelet har tre olika jackpotar av olika värde. Den minsta som betalas ut oftast kallas för Rapic jackpot. Den ligger oftast på några hundra euro. Nästa steg är Major Jackpot med vinster på tusentals euro. Sist och störst är Mega Jackpoten. Med vinster som ligger på miljontals euro är den som alla drömmer om. Som störst blev Mega Jackpoten värd hela 178,6 miljoner kronor innan den betalades ut till en lycklig vinnare.Spelets tema är passande nog lyx och spelet omringar en med härliga symboler av rikedom och överflöd.

Mega Moolah

Ett av de andra spelen som tidigare innehållit titeln för största vinst på onlineslot är Mega Moolah. Spelet är äldre virken man märker på grafiken men spelglädjen är inte mindre för det. Spelets tema är safari och symbolerna är de djur man kan stöta på savannen i Afrika.Mega Moolah har dessutom fyra olika jackpotar som varierar från att vara värda hundralappar till att vara värda tiotals miljoner kronor.

Hall of Gods

Här kommer ett annat spel från den Svenska utvecklaren NetEnt. I detta spelet hedrar de den Nordiska mytologin med ett slot med gudar som Tor, Oden och Loke samt roliga wilds, freespinns och bonusspel.Precis som Mega Fortune så har Hall of Gods tre olika jackpotar. Istället för Rapid, Major och Mega så heter de däremot Mini, Midi och Mega. Prissummorna kan däremot nå samma höga nivå.

Cosmic Fortune

Vi avslutar med ännu ett spel från NetEnt. Denna gången har spelet rymdtema och tar dessutom inspiration från klassiska tv-spel. Spelet har hela fem olika jackpottar som varierar i värde från hundralappar till hundratusentals eller till och med miljontals kronor.