Spilgames.com

Spilgames är ett företag som utvecklar spel för mobiltelefoner och webbläsare och de är registrerade i Holland. De växer snabbt och sedan de påbörjade sin verksamhet redan 2004 så har de hunnit att lansera ett stort antal speltitlar som blivit populära på flera webbplatser i dagsläget. De samarbetar dessutom med Facebook för att lansera deras Instant Games plattform.

Spelutbud

Spilgames har utvecklat speltitlar som Endless Lake, Mahjong Crimes och Operate Now: Hospital. I det sistnämnda spelet arbetar du som en kirurg och över 10 miljoner nedladdningar gjordes av spelet bara de första 6 månaderna efter lansering. Några av deras spel recenseras av internetspel.se.Deras spel går att köpa och ladda ner antingen via Apples App Store eller Google Play beroende på vilken smartphone som du använder, och de erbjuder dessutom spel i webbläsaren för datorer och surfplattor och dessa hittas exempelvis på A10.com, Mousebreaker.com samt Agame.com.

Företaget

Som spelutvecklare har de kommit långt och deras vision är att fortsätta lansera högkvalitativa spel och de är nöjda över sina medarbetare som är passionerade och kreativa individer som tagit dem till nya höjder inom spelbranschen. Företaget har anställda i 28 olika länder, vilket bidrar till att de verkligen är ett globalt företag som brinner för spelutveckling, och deras spel kan spelas i över 150 olika länder.Företaget är verkligen en framgångssaga och deras innovativa tänk och härliga företagsmiljö som främjar kreativt tänkande har tagit dem långt. Deras engagemang och passion, både för spelen som de tillverkar men även till sina anställda genomsyrar företaget och det syns tydligt när man läser och tittar på deras webbsajt. Spilgames är veteraner i spelbranschen och de söker för tillfället fler medarbetare och du kan söka direkt via deras hemsida spilgames.com om du tror att du kan platsa hos dem. Om du någonsin har haft en dröm att arbeta för ett stort företag inom spelbranschen så har du verkligen chans för detta genom att klicka dig in på ”Jobs” på hemsidan.